Naam: Elisabeth
Leeftijd: 41 jaar
Woonplaats:

Bericht Verzenden!

14-07-2024 | Wageningen | Het is niet anders maar het is wel vervelend. De sex met mijn man die is niet meer wat het geweest is. Hier heb ik wel eens met hem over proberen te praten maar ik heb het gevoel dat hij niet naar mij luistert. Mijn huwelijk is best wel goed verder dus ik heb besloten het op een andere manier op te lossen.Hier zou ik dan ook graag mannen willen leren kennen waarmee ik sex ga hebben en verder niets. Een relatie dat is dan ook geen mogelijkheid. Het is misschien een harde eis maar ik wil wel dat je daarmee akkoord kunt gaan voordat je contact met mij opneemt.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw


<< Terug Naar Overzicht: Milf Wageningen

Rubrieken: , ,

Copyright © 2024 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!