Naam: Blondie
Leeftijd: 52 jaar
Woonplaats:

Neem Contact op!

29-11-2020 | Haarlem | Dag, ik zal het officiele voorstellen eerst maar eens achterwege laten aangezien je mijn foto wel kunt zien. Ik zal wel aangeven dat ik uit Haarlem kom zodat je daar wel rekening mee kunt houden. Nu wil ik graag meteen beginnen met melden waar ik nu naar op zoek ben. Je moet niet schrikken maar ik zoek een man die echt in is voor het extreme. Als je alleen een neukdate wilt dan ga je maar naar een ander, ik wil namelijk een neukdate met vele extra’s.
De extra’s waar ik het dan over heb dat zijn onder andere anale sex en als je het lekker vindt ook bondage en plassex. Combineer je dit nu allemaal met elkaar dan zul je mij helemaal een plezier doen. Nu is het helemaal niet erg als je bijvoorbeeld niet van plassex houdt en dan kun je ook gerust een reactie in gaan sturen. We kunnen ons dan ook altijd nog bezig houden met de anale sex of de bondage. Het belangrijkste is dat we iets vinden wat we beiden fijn vinden om te gaan doen en waar we beiden plezier in hebben.

Laatst heeft een man waarmee ik had afgesproken. Mij op de knieen gelegd en mijn voorover geduwd daarna bond hij mijn handen stevig vast op mijn rug waardoor hij mij lekker in mijn kontje kon gaan nemen. Ik moet eerlijk zeggen dat dit misschien wel een van de meest geile ervaringen is geweest die ik ooit had gehad. Daar kwam bij dat ik dit helemaal niet zag aankomen en dat ik niet wist wat hij van plan was. Misschien ben jij ook wel zo’n geile man die mij lekker kan verrassen?

 

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex


<< Terug Naar Overzicht: Milf Haarlem

Rubrieken: , ,

Copyright © 2020 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!