Naam: Nora
Leeftijd: 41 jaar
Woonplaats:
Wijk: De Lijnse Hoek

Neem Contact op!

29-06-2020 | Tilburg | Als ik een date met een man heb dan vind ik het altijd lekker om langdurig te zoenen. Dit voelt altijd heerlijk en ik zou dan nu ook graag in contact komen met mannen die het ook lekker vinden om te zoenen. Dit kan dan uiteraard ook met de tong. Jij mag me dan een bericht sturen met daarin wat meer info over jezelf en dan gaan we misschien wel afspreken.Het is voor mij wel belangrijk dat je weet dat ik nog niet klaar ben voor een serieuze relatie. Op dit moment wil ik graag alleen genieten van hele lekkere mannen …

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


<< Terug Naar Overzicht: Milf Tilburg

Rubrieken: , ,

Copyright © 2020 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!