Naam: Janne
Leeftijd: 47 jaar
Woonplaats:
Wijk: Schaft

Bericht Verzenden!

05-06-2020 | Valkenswaard | Laat ik nu maar eens duidelijk zijn dat ik echt op zoek ben. Het is dus niet dat ik nu mannen wil die niet weten wat ze willen. De mannen die willen reageren die moeten echt komen opdagen als we een afspraak maken en ook niet alleen aan zichzelf denken. Het is helemaal niet zo dat ik een veeleisende vrouw ben. Toch is het wel zo dat ik de laatste tijd tegen een paar teleurstellingen ben aangelopen. Dit wil ik nu voorkomen en daar zou het fijn zijn als alleen de echte serieuze mannen zouden willen reageren.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


<< Terug Naar Overzicht: Milf Valkenswaard

Rubrieken: , ,

Copyright © 2020 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!