Naam: Fay
Leeftijd: 47 jaar
Woonplaats:
Wijk: Elzenburg

Bericht Versturen!

29-06-2020 | Oss | Waar ik op hoop dat is om leuke mannen te leren kennen. Misschien ben jij wel die leuke man die het spannend vindt om met mij af te spreken. We zouden dan eens snel een gesprek kunnen hebben en zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zelf kom ik uit Oss en je moet dan ook wel een beetje uit de omgeving komen.Heb je dan ook zin om mij beter te leren kennen en lijkt het je wel spannend om eens af te spreken dan zouden we een date kunnen hebben. Zorg er dan wel voor dat je netjes verzorgd bent want dit is wel een vereiste van mij.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


<< Terug Naar Overzicht: Milf Oss

Rubrieken: , ,

Copyright © 2020 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!