Naam: Shana
Leeftijd: 45 jaar
Woonplaats:

Verstuur mij een Privebericht!

18-05-2024 | Terneuzen | Mannen schrikken van mijn lengte aangezien ik 1.90 meter lang ben. Nu hoop ik dat ik jou ook niet meteen heb afgeschrikt en dat jij mijn tekst verder wilt gaan lezen. Je hoeft ook niet van mij te gaan schrikken aangezien ik verder een aardige vrouw ben die zich hier heeft ingeschreven om mannen te leren kennen om een spannende tijd mee tegemoet te gaan. Dit moet dan wel een man zijn die ook een beetje lang is.
Nu is het niet zo dat ik een hekel heb aan kleine mannen maar het past gewoon beter bij mij als de man een beetje lengte heeft. Goed, genoeg nu over de lengte van de man en de vrouw. Je wilt vast wel weten wat ik zoek in een man en dit vertel ik je graag. Ik zou graag zien dat er mannen reageren die een beetje jonger zijn dan ik. Ook lijkt het mij wel fijn om eens het bed te gaan delen met een veel jongere man. Deze dient dan natuurlijk wel boven de achttien jaar te zijn.Nu heb ik een man ook wel wat te bieden. Je kunt met mij vele verschillende standjes proberen. Ik heb lekkere lange benen wat ons veel mogelijkheden geeft. Zelf vind ik het erg fijn als een man mij op z’n hondjes neemt. Heb jij liever een ander standje dan is dit natuurlijk ook geen probleem en dan proberen we dit ook. Ik snap dat het nu een beetje geven en nemen is en dit gaat volgens mij ook vast goed komen. Alle overige vragen die je voor mij hebt die kun je gaan stellen per bericht en ik doe mij best snel te antwoorden.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


<< Terug Naar Overzicht: Milf Terneuzen

Rubrieken: , ,

Copyright © 2024 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!