Naam: Ivy
Leeftijd: 43 jaar
Woonplaats:

Neem Contact met mij op!

31-01-2023 | Hengelo | BDSM is voor mij meer dan een hobby het is een manier van leven. Dit is een manier om mij uit te drukken en zo te zijn zoals ik echt wil. De laatste jaren had ik een vaste meester maar die is er helaas mee gestopt. Daarom ben ik nu weer op zoek naar een man die mijn meester wil zijn.Je hoeft echt geen professionele meester te zijn maar het zou wel fijn zijn als je enige ervaring zou hebben. Voor mij is het belangrijk dat ik eerst mijn grenzen bij je aan kan geven en dat we dan pas starten. Hopelijk zie ik een leuke reactie voorbijkomen.

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex


<< Terug Naar Overzicht: Milf Hengelo

Rubrieken: , ,

Copyright © 2023 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!