Naam: Liva
Leeftijd: 55 jaar
Woonplaats:
Wijk: Harpel

[Bericht Verzenden]

18-02-2024 | Vlagtwedde | Eerder was ik iemand die best wel moeilijk te krijgen was. Het is geen arrogantie maar ik was eerder ook een knappe meid. Nu is dat iets anders. Nog steeds vind ik dat ik niet lelijk ben maar er is natuurlijk wel wat veranderd de laatste jaren. Zo heb ik er een paar rimpeltjes bijgekregen.Mijn hoop is dat dit voor de mannen hier geen probleem is en dat die het nog steeds leuk zouden vinden om samen iets ondeugends te doen. Naar een relatie ben ik niet echt op zoek en het zou nu lekker zijn om een leuke man te vinden die het ook belangrijk vindt om plezier te hebben.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


<< Terug Naar Overzicht: Milf Vlagtwedde

Rubrieken: , ,

Copyright © 2024 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!