Naam: cougar
Leeftijd: 52 jaar
Woonplaats:

[Verstuur mij een Privebericht]

11-06-2024 | Gouda | Het lijkt wel een Marktplaats advertentie maar toch biedt ik hierbij sex aan met mezelf. Nu is dit wel alleen sex met mannen aangezien ik niet biseksueel ben en op vrouwen op. Mannen die zich tot mij aangetrokken voelen die moeten maar gewoon een bericht sturen met daarin meer informatie over zichzelf en ze kunnen er dan van op aan dat ze altijd een reactie gaan krijgen. Ik weet niet of ik het er nog bij moet gaan zetten maar ik wil wel graag normaal benaderd worden in een bericht en liever niet de meest vreselijke sextermen om de oren krijgen. Hier word ik nu niet bepaald opgewonden van.
Waar ik wel opgewonden van word dat is als een man mij lekker verwend. Dit kan dan zijn door mij heerlijk te gaan strelen of te masseren. Ook een goed voorspel dat kan mij helemaal in de stemming gaan brengen en hierbij kun je dan denken aan vrijen of likken. Als een man mijn hele lichaam beroerd met zijn tong dan is dat ook iets waar ik erg opgewonden van kan gaan raken.

Je hebt denk ik nu wel een goed idee wat voor vrouw ik ben en wat voor voorkeuren ik heb. Nu ben ik er mij van bewust dat het niet alleen om mijn genot draait. Het zou dan ook fijn zijn als jij ook aan mij zou kunnen laten weten wat jouw voorkeuren zijn. Misschien is er wel meteen een klik waardoor we snel een afspraakje zouden kunnen gaan plannen. Ik ben niet iemand die haastig of druk is en het zou fijn zijn als de mannen die op deze advertentie reageren dit ook niet zijn.

 

Klik hier voor Contact met deze Vrouw


<< Terug Naar Overzicht: Milf Gouda

Rubrieken: , ,

Copyright © 2024 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!