Naam: Feline
Leeftijd: 39 jaar
Woonplaats:
Wijk: Bonifatius

Neem Contact met mij op!

23-09-2020 | Leeuwarden | De verveling die slaat bij mij altijd snel toe en daar wil ik nu dan ook verandering in brengen. Mijn gevoel zegt mij dat er hier vast wel leuke kerels zijn die zin hebben om met mij af te spreken. Wanneer jij hier ook wel zin in hebt dan moet je maar snel contact met mij zoeken.Eigenlijk sta ik voor alle vormen van sex wel open behalve de zeer extreme sex. SM is bijvoorbeeld niets voor mij en daar hoef je bij mij ook niet mee aan te komen. Verder kun je alle voorstellen doen en als je een net bericht stuurt dan zal ik altijd wat terugsturen. Hoor ik snel wat van je?

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


<< Terug Naar Overzicht: Milf Leeuwarden

Rubrieken: , ,

Copyright © 2020 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!