Naam: Geralda
Leeftijd: 41 jaar
Woonplaats:

Verstuur mij een Privebericht!

11-06-2024 | | Ik hoop dat de foto die je bij mijn tekst ziet staan je een beetje aanstaat. Ik ben namelijk iemand die erg kickt op de aandacht van mannen. Nu wil ik dat dan ook zoveel en zovaak mogelijk. Toch valt het de laatste tijd behoorlijk tegen om een leuke man tegen te komen terwijl mijn eisen toch niet zo heel erg hoog zijn. Hopelijk zijn er hier mannen die mij willen gaan verblijden met een leuk bericht
Nu wil je dan vast ook wel weten wat mij allemaal opwindt en wat ik allemaal graag doe. Nu is dit niet zo moeilijk want ik doe het liefste aan ‘gewone’ sex. Dit betekend dan niet dat ik maar een standje ken want ik ken er genoeg. Ik bedoel meer dat ik me niet met zaken zoals sm en dergelijke bezighoudt. Nu hoop ik dan ook dat mannen hier wel genoeg mee kunnen nemen want ik zou echt graag weer iemand snel willen ontmoeten. Dit is dan wel alleen voor de sex, een relatie daar zit ik nu echt niet op te wachten want ik heb het druk genoeg.

Nu heb ik gelukkig een goed contact met de vader van mijn dochter en ik heb dan ook redelijk wat weekenden vrij. het zou dan ook goed zijn om de dates in de weekenden te plannen. Eventueel kunnen we het een keer op een avond doen want ik beschik ook wel over een babysitter. Laten we eerst maar eens gewoon kennis gaan maken en dit kun je gaan doen door mij een leuk bericht te gaan sturen. Je hoort dan in ieder geval snel van me.

Klik hier voor Contact met deze Vrouw
Rubrieken: , ,

Copyright © 2024 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!