Naam: Anita
Leeftijd: 44 jaar
Woonplaats:

[Bericht Verzenden]

16-02-2024 | Den Haag | Weet je dat ik al bijna anderhalf jaar zonder sex zit. Nu bedoel ik hier natuurlijk de sex met een man mee aangezien ik wel nog steeds met mezelf speel. Toch is dit iets waar ik nu op korte termijn verandering in hoop te gaan brengen. Het leven is veel te kort om geen sex te hebben en ik wil me nu dan ook zelf tijd hiervoor gaan gunnen. Natuurlijk heb ik hier wel een leuke man voor nodig.
De man die ik zoek die dient vooral verzorgd te zijn en goed voor zichzelf te zorgen. Het uiterlijk en de leeftijd zijn voor mij van belang. Ik moet er misschien wel bij gaan zeggen dat ik alleen op zoek ben naar sex en naar verder niets. Ik ben nu een aantal jaren single en dit bevalt me verder prima. Het is alleen vervelend dat ik zo weinig sex heb en daarom heb ik besloten mij hier aan te gaan melden. Ik hoop dan ook dat hier snel verandering in gaat komen.Ben jij nu die frisse man die wel zin heeft om eens een keer af te gaan spreken dan hoop ik dat je contact met mij op wilt gaan nemen. Ik ben er weer klaar voor een man te gaan ontmoeten. Waar deze ontmoeting plaats gaat vinden dat moeten we maar even bespreken. Als mijn kids er niet zijn dan kan ik thuis ontvangen maar ik heb ook de beschikking over een auto dus verplaatsen is voor mij ook geen enkel probleem. Wil je verder nog iets van mij weten of heb je interesse dan moet je niet meer te lang gaan twijfelen en mij een leuk bericht gaan sturen.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw


<< Terug Naar Overzicht: Milf Den Haag

Rubrieken: , ,

Copyright © 2024 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!