Naam: Eline
Leeftijd: 42 jaar
Woonplaats:
Wijk: Zijlwatering en haven

[Bericht Versturen]

15-01-2021 | Wassenaar | De laatste jaren heb ik een sexrelatie gehad met een ontzettend leuke man. Er is dan ook een goede vriendschap ontstaan. Toch gaf die man aan dat hij graag meer zou willen en dat kan ik hem op dit moment niet bieden. Daarom zou ik graag een nieuwe man willen leren kennen om een sexrelatie mee op te bouwen.Het is denk ik voor mij ook wel goed om eens een nieuwe man te leren kennen. Het zal dan best wel goed voelen om daar weer nieuwe dingen mee te doen. Heb je interesse en wil je mij beter leren kennen dan weet je wat je moet doen.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


<< Terug Naar Overzicht: Milf Wassenaar

Rubrieken: , ,

Copyright © 2021 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!