Naam: Pip
Leeftijd: 45 jaar
Woonplaats:
Wijk: Meerdijk

Verstuur mij een Privebericht!

19-02-2024 | Waalwijk | De scheiding die is mij niet in de koude kleren gaan zitten en hier heb ik het ook een hele tijd moeilijk mee gehad. Toch ben ik nu wel tot de conclusie gekomen dat het tijd is om door te gaan en om mijn zinnen te verzetten. Dat is dan ook precies de reden waarom ik mij hier heb ingeschreven.Wat ik wil dat is mannen leren kennen waar ik plezier mee kan hebben. Dit is dan wel alleen plezier in de slaapkamer en verder niets. Heb je zin om samen met mij dit plezier te beleven dan kun je mij een bericht sturen. Ik zal dan zo snel mogelijk proberen een reactie te sturen.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken


<< Terug Naar Overzicht: Milf Waalwijk

Rubrieken: , ,

Copyright © 2024 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!