Naam: Marjan
Leeftijd: 51 jaar
Woonplaats:

Bericht Versturen!

18-05-2024 | Alkmaar | Eerst wilde ik het nog niet echt geloven maar nu begin ik echt te denken dat ik geen leuke dates meer kan vinden. Laat ik me overigens eerst eens voor gaan stellen want dat is wel zo netjes. Ik ben Marieke en ik kom uit Alkmaar. Daar heb ik een leuke baan met gezellige collega’s en dit is ook meteen de reden dat je mijn gezicht niet in beeld ziet. Ik wil liever niet dat ze mij op zo’n site zien.
Nu is het niet zo dat ik mij ervoor schaam dat ik een man voor de sex zoek want daar ik volgens mij helemaal niets mis mee. Ik wil gewoon geen gezeur erover. Maar genoeg nu over mijn vrienden, familie en collega’s. Laten we het eens gaan hebben over de man waar ik naar op zoek ben. Want het liefst zou ik een man gaan ontmoeten die wel een beetje zwaarder is. Ik val nu eenmaal niet op die magere mannen. Ze zullen best aardig zijn maar het is gewoon niet mijn ding. Mannen met een beetje vet daar is niets mee en daar kan ik me ook nog eens lekker aan vast gaan houden.

Wat ik verder lekker vind dat is om in mijn kontje genomen te worden. Nu was ik eerder nooit dol op anaal maar toch was er een man die het een keer wilde proberen en op het laatst heb ik maar toegegeven. Eerst deed het een beetje pijn maar daarna was het toch erg lekker en dit was toch wel verrassend. Hopelijk zijn er mannen hier die en een beetje zwaarder zijn en het ook nog eens fijn vinden om aan anale sex bij een vrouw te doen.

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen


<< Terug Naar Overzicht: Milf Alkmaar

Rubrieken: , ,

Copyright © 2024 | Rijpe Oudere Vrouwen zoeken jongere jongens voor sex en sexdating
Ben jij een toyboy en geil jij op een rijpere vrouw of lekkere milf? Vind snel contact met een geile milf en neuk haar vanavond nog!